people

Actueel

Bloomville en Rabobank winnen Award Best Totara Project 2017 met Time2Grow!

Op 30 januari zijn onze collega’s Hans van Buren en Matthijn van Tuuren afgereisd naar Londen om daar de Totara Award Best Project 2017 in ontvangst te nemen tijdens de Totara Partner Meetup EMEA.

 

 

We zijn er bijzonder trots op dat we samen met Rabobank deze award hebben gewonnen in de categorie Best Project in Finance & Insurance met de case study Time2Grow! Dank aan alle collega’s van het projectteam van zowel Rabobank als Bloomville. Deze prijs is voor jullie!

Time2Grow is het intuïtieve leerportaal dat Bloomville voor Rabobank heeft ontwikkeld om het zoeken en boeken van leeractiviteiten makkelijk en toegankelijk te maken voor Rabobank-medewerkers. Medewerkers van Rabobank ontvangen jaarlijks een Persoonlijk Ontwikkelbudget dat zij naar eigen inzicht mogen inzetten. Met Time2Grow krijgen zij toegang tot duizenden opleidingen van vele tientallen opleiders. Bloomville zorgt voor een passende catalogus, ondersteunt medewerkers bij leervragen en zorgt voor de gehele administratieve afhandeling.

Time2Grow is gebaseerd op de Anotherday oplossing van Bloomville, powered by Totara Learn.

Wil je meer weten over de case study? Kijk dan op: https://www.totaralms.com/case-studies/rabobankBehaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top