people

Actueel

Januari 2017, Nijkerk

In 2016 hebben wij 5 nieuwe klanten mogen verwelkomen.

 

 

 

Robeco: In het voorjaar ging het leerplatform ‘Robeco Learning World’ live voor alle medewerkers van Robeco. Het leerplatform is op maat ontwikkeld voor Robeco en biedt de medeweker één virtuele plek waar alles plaats vindt rondom leren en ontwikkelen.

friesland-campina

 

 

 

FrieslandCampina: Vanaf september 2016 werkt Bloomville als volledig verlengstuk van de FrieslandCampina NL Academy en ondersteunen wij meer dan 4.500 medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dit, door het geven van opleidingsadvies, ondersteunen bij organisatie van InCompany trainingen en het managen van de catalogus in het LMS (SAP Successfactors).

Vitens

 

 

 

Vitens: Sinds het najaar van 2016 ondersteunen wij Vitens bij de inrichting en implementatie van het Vitens Ontwikkelplein (SAP Successfactors). Dit, door consultancy op het gebied van inrichting LMS, neerzetten van nieuwe werkprocessen en door de koppeling met LearningVille.

anwb

 

 

 

 

ANWB: In december 2016 koos ANWB Bloomville als haar Learning Service Partner en zullen wij verantwoordelijk zijn voor de organisatie, logistiek en administratie rondom opleiding en training van de ruim 4.500 medewerkers van ANWB.

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

 

 

 

RIVM: Bloomville ondersteunt RIVM tijdelijk bij het in kaart brengen van werkprocessen van de RIVM Academie en ontzorgt rondom de organisatie van alle events en activiteiten van de academie.Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top