people

Actueel

Round Table Organiseren van leren ~ 17 mei 10.00 -13.00 in Nijkerk

 

Het organiseren van leren vraagt veel van je organisatie. Medewerkers moeten immers meer leren, in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer rendement. Het vraagt dus continu meer van jouw organisatie om dit op een goede manier te doen. Toch is dit voor veel organisaties geen core business. In de laatste 10 jaar is het outsourcen van deze activiteit steeds voorkomender in Nederland geworden. Waarschijnlijk is dit een vraagstuk geweest wat ook wel eens bij jullie aan bod is gekomen. Is outsourcen een verstandige keuze? Of is talentontwikkeling tegenwoordig zo bedrijfskritisch dat jouw organisatie het wel als core business moet gaan zien?

 

Als Dé Learning Service Partner ontzorgen wij organisaties bij het organiseren van leren. Wij doen dit door middel van het overnemen van (deel)processen van onze klant. Steeds vaker horen wij dat klanten en relaties de behoefte hebben om kennis en ervaring te delen rondom dit specifieke onderwerp. Praat met ons mee, samen met andere leaders, over jouw ervaringen en overwegingen.

  • Waarom heb je besloten het zelf te blijven doen?
  • Waarom heb je overwogen om te outsourcen?
  • Welke vragen heb je aan organisaties die je zijn voorgegaan?

 

Natuurlijk zien wij, als Bloomville, vooral voordelen voor klanten om te outsourcen. We hebben daarom één van onze klanten Mitchel Verdonk, Adviseur Learning & Development van de KPN Academy gevraagd om te vertellen over zijn ervaringen met het outsourcen van de Academy. Dit is voor jou een mooie gelegenheid om te vragen naar de overwegingen en hedendaagse aandachtspunten van KPN.

 

Wil je mee komen praten? Laat weten dat je geïnteresseerd ben via events@bloomville.nl Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Of benieuwd naar de uitkomsten van ons vorige Round Table ‘Procurement of Learning’? Bekijk dan hier de blog ‘Het inkopen van leren…een continue uitdaging!’ van Shiraz Paracha en Beau Goes.Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top