people

Actueel

Round Table Procurement of Learning ~ 9 november 10.00-13.00 in Nijkerk

Met hoeveel opleidingsleveranciers, trainers en coaches doet uw organisatie jaarlijks zaken? Honderd? Tweehonderd? Vijfhonderd? Of heeft u geen idee? Dat is niet vreemd. Voor de meeste organisaties is dit een groot vraagteken of moeilijk te organiseren.   Toch kunt u veel tijd én geld besparen als u hier meer grip op krijgt. In onze HR(D)-wereld zien we dat bedrijven zich steeds meer gaan focussen op hun primaire taken. Expertise op specifieke vakgebieden zoals Inkoop- & Leveranciersmanagement van opleidingen wordt steeds schaarser. De uitvoering van administratieve en logistieke processen is tijdrovend en kostbaar. Kan dat niet slimmer en goedkoper? Hoe doen andere bedrijven dit?

Als Dé Learning Service Partner ontzorgen wij organisaties bij het organiseren van leren. Slim, effectief en waardevol inkopen is daar een belangrijk onderdeel van. Wij doen dit door middel van onze effectieve ketenaanpak. Steeds vaker horen wij dat klanten en relaties de behoefte hebben om kennis en ervaring te delen rondom dit specifieke onderwerp. Wij nodigen u daarom van harte uit voor de exclusieve Round Table Session:

 PROCUREMENT OF LEARNING

 

Samen met Best Value Procurement Expert Albert Mulder, hebben wij een inspirerende sessie voorbereid.

Albert Mulder heeft als strategisch inkoper veel ervaring opgedaan in dit vakgebied. Mulder is sinds 2015 lid van de Netwerkgroep Contracteren KetenSamenWerking (www.cksw.nl). Deze groep experts heeft onder supervisie van Prof. Dr. Jack AA van der Veen (Nyenrode) twee innovatie contractmodellen gericht op ketensamenwerking ontwikkeld. De markt erkent deze modellen als noviteit omdat ze als dynamisch en adaptief middel succesvol ingezet worden voor het opwaarderen van ketensamenwerking.

 

 

Wij nodigen u uit om te komen luisteren en zeker ook actief deel te nemen aan de discussie met vakgenoten. Op de lijst van genodigden staan Procurement Professionals en HRD Professionals van o.a. ABN AMRO, KPN, KLM, ANWB, FrieslandCampina, Rabobank, Vitens en de Nederlandse Spoorwegen.

Bent u Procurement Professional of HRD Professional en spreekt dit onderwerp u aan, dan bent u van harte welkom. U kunt deelnemen via events@bloomville.nl Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aan deelname zijn geen kosten verbonden.Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top