Anotherday als onderdeel van jouw LXP

Een Learning eXperience Platform (LXP) is één van meest recente Saas trends op gebied van L&D software. Een LXP is geen vervanging van een LMS, maar vooral bedoeld als mee ontwikkelend ‘learning eco systeem’.

Waarom een LXP?

De huidige ‘learners’ willen een leerplatform waarop zij zelf invloed kunnen uitoefenen en waar het leeraanbod via verschillende vormen beschikbaar is. Intuïtief inspiratie opdoen en verleiden tot leren & boeken.

Met Anotherday heeft Bloomville een eigen oplossing in huis, ontwikkelt vanuit het perspectief van de ‘learner’. Dit ‘self organized learning’ is éénvoudig in te richten en te integreren met andere HR- en L&D software.

Anotherday biedt LMS-functionaliteit en heeft een rijke database van opleidingspartners & coaches. In het portaal zijn standaard 35.000+ opleidingstitels van approved opleidingspartners aanwezig. Desgewenst kunnen ook andere leervormen worden geïntegreerd.
Geef medewerkers de kans om te ontwikkelen op een efficiënte, goed gestructureerde manier waarbij de performance van het portaal én de medewerker het belangrijkste zijn.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top