Anotherday

Elke dag leren en ontwikkelen is zo natuurlijk als opstaan, aankleden, tanden poetsen en beginnen aan een nieuwe dag … just Anotherday!

Anotherday gebruikt de kracht en flexibiliteit van het Leer Management Systeem (LMS) Totara Learn om een ​​leerportaal, een opleidingsbibliotheek met trainingsinhoud en een Learning Service Center (LSC) samen te brengen. Bloomville biedt met Anotherday de meest inspirerende leeromgeving voor organisaties. Leren en ontwikkelen op een persoonlijke en dynamische manier, waar en wanneer jij maar wilt en dat alles op één centrale leeromgeving. Hiermee faciliteert Bloomville een totaaloplossing waarmee leren en ontwikkelen goedkoper, toegankelijker én inzichtelijker wordt.

Te behalen resultaten Anotherday

0
opleidingen, trainingen, examens en coaches; met inzicht in de beste prijs-kwaliteitverhouding
0
%
tot circa 35% besparing op de marktconforme opleidingsprijs en de laagste prijsgarantie
0
%
keuzevrijheid, medewerkers kiezen de opleider die het beste bij ze past
0
%
ontzorging dankzij een eigen Learning Service Center; beschikbaar voor alle learning vraagstukken
0
inspirerende leeromgeving waar leren & ontwikkelen centraal staat
0
verzamelfactuur voor alle opleidingsuitgaven

Anotherday to learn

Om leren optimaal te verankeren in het werk groeit de noodzaak voor een gepersonaliseerde en centrale leeromgeving die inspireert tot leren. Opleidingen, leerpaden, on-boardingstrajecten en andere leerinterventies moeten aansluiten op de leerbehoefte van de medewerker en direct toegankelijk zijn. Met Anotherday heeft jouw organisatie in no time een leeracademie in de look en feel die past bij de huisstijl. Het biedt alle functionaliteiten voor zowel organisatie en medewerker om leren te organiseren. Hiermee krijg je meer inzicht en grip op alle leeractiviteiten in jouw organisatie en kan je beter sturen op budget, compliancy en leerstrategie.

Anotherday to develop

In Anotherday zijn alle leervormen beschikbaar zoals incompany trainingen, congressen, e-learnings en klassikale opleidingen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het zoeken en boeken van opleidingen uit extern (open) aanbod van honderden opleidingspartners. Ook coaching en mentoring is binnen 2 clicks en 10 seconds beschikbaar. Tijdens het implementatietraject stellen we gezamenlijk de ideale catalogus samen. Door de flexibele opzet van Anotherday kan je extra aandacht geven aan specifieke vakgebieden en thema’s, zoals leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Hierdoor kunnen jouw medewerkers zich continu blijven ontwikkelen op de manier die het beste bij ze past.

Anotherday to inspire

Met onze Managed Learning Services (MLS) ontzorgen we jouw organisatie binnen de gehele keten van leren. Het MLS ondersteunt onder andere op het gebied van inkoop- en leveranciersmanagement, learning analytics, inrichting van de catalogus én facturatie van opleidingspartners. Daarnaast heeft Bloomville als enige partij in de markt een eigen Learning Service Center als onderdeel hiervan. Het LSC bestaat o.a. uit opleidingskundigen, zij staan op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur klaar voor het beantwoorden van allerhande opleidingsvragen en het geven van opleidingsadvies. Door het uitbesteden van de opleidingsadministratie en -advies verhoog je het rendement van het opleidingsbudget en richt je administratieve processen efficiënter in.

Bloomville kijkt altijd samen met jou naar de dienstverlening die het beste bij jouw organisatie past. Wil je de gehele organisatie rondom leren en ontwikkelen uitbesteden, of kies je juist specifiek voor enkele onderdelen uit het proces? Bloomville denkt graag met je mee!

Benieuwd hoe het leerportaal werkt in de praktijk? Bekijk dan hier de case study in samenwerking met Rabobank.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top