anotherday

Elke dag leren en ontwikkelen is zo natuurlijk als opstaan, aankleden, tanden poetsen en beginnen aan een nieuwe dag…just anotherday! Toch vinden wij het gek dat in veel organisaties leren zo moeilijk en complex is geworden. Onnodig en niet echt inspirerend!

Met anotherday introduceert Bloomville dé meest inspirerende digitale leeromgeving voor organisaties. Een digitale plek waar leren & ontwikkelen centraal staat.

Anotherday is uitdagend, inspirerend, snel en overzichtelijk. Alles om medewerker en organisatie sterker te maken binnen 2 clicks en 10 seconden.

 

Benieuwd hoe het leerportaal werkt in de praktijk? Bekijk dan hier onze case study in samenwerking met Rabobank.

anotherday to learn

De noodzaak om te leren groeit. Steeds meer organisaties beseffen dat de traditionele manier van leren het minst effectief is, maar wel het grootste deel van het budget opslokt. Leren moet aansluiten bij ‘the moment-of-need’. En direct toegankelijk zijn. Zo wordt leren optimaal verankerd in het werk.

Er zijn genoeg Learning Management Systemen op de markt. Deze bieden vooral oplossingen voor compliance vragen en het ‘organiseren van leren’. Het leerplatform anotherday van Bloomville gaat verder. Het biedt alle noodzakelijke functionaliteiten om leren te organiseren, maar is bovenal een plek om geïnspireerd te worden en om leren weer leuk en toegankelijk te maken.

anotherday to develop

Met anotherday heeft u binnen no-time uw eigen digitale academie in uw huisstijl beschikbaar. Alle type leervormen zijn geïntegreerd op één plek. Van incompany training tot e-learning, van het extern open aanbod van honderden top leveranciers tot inspirerende leernuggets, om leren in uw organisatie een boost te geven. Dat alles in één overzichtelijk leerplatform.

anotherday maakt gebruik van de kracht en flexibiliteit van Totara Learning. Dit is een open leerplatform dat is ontwikkeld om medewekers, partners en klanten te inspireren, continu te laten ontwikkelen en in lijn te brengen met uw organisatiestrategie. Bloomville ontwikkelde daarbij een inspirerende digitale leeromgeving én heeft ervoor gezorgd dat deze digitale leeromgeving nog beter past bij de behoefte van Nederlandse organisaties. Zo heeft u ook direct toegang tot het leeraanbod van de top 150 aan Nederlandse opleiders.

Ook coaching en mentoring is binnen 2 clicks beschikbaar. Door de flexibele opzet van anotherday kunt u extra aandacht geven aan specifieke vakgebieden en thema’s, zoals leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich continu blijven ontwikkelen op de manier die het beste bij ze past.

Benieuwd hoe het leerplatform anotherday werkt in de praktijk? Bekijk dan hier onze case study met Rabobank.

anotherday to inspire

Het leerplatform anotherday maakt leren en ontwikkelen persoonlijk en dynamisch. Onder andere door een persoonlijk leeraanbod, ratings, reviews en altijd een up-to-date overzicht van leeractiviteiten en certificeringen.

Met anotherday krijgt u meer inzicht en grip op alle leeractiviteiten in uw organisatie en kunt u beter sturen op budget, compliancy en leerstrategie. En voor medewerkers en managers wordt leren weer leuker, toegankelijker en makkelijker, meer aandacht voor de klant dus.

Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top