people

Actueel

Over anotherday

Als je doet wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg. Een tegeltjeswijsheid die Bloomville op het lijf is geschreven. Dat blijkt wel uit ons nieuwe product anotherday: een laagdrempelige online academy voor middelgrote organisaties.

 

Self organised learning

Het zal je niet verbazen dat mijn persoonlijke doel in het leven – mijzelf steeds blijven ontwikkelen – naadloos samenvalt met de missie die ik als CEO voor Bloomville voor ogen heb. Lees er mijn vorige blog maar op na. Daarin vertel ik onder meer hoe de wereld van het leren verandert, hoe de software transformeert en hoe nieuwe technologieën onze levens, onze werkplekken en uiteindelijk onze harten veroveren. In onze visie is self organised learning de toekomst. Met deze basisgedachte, gecombineerd met het aanbod van een full service partner die Bloomville wil zijn, gingen wij aan de slag.

 

Digitale academy

Het resultaat is een anotherday: een leeromgeving voor organisaties die niet alleen inspireert en uitnodigt, maar ook snel, compleet en overzichtelijk is. Met deze nieuwe laagdrempelige academy richten wij ons op middelgrote organisaties (pakweg duizend tot drieduizend man), die vaak niet de middelen hebben voor een doeltreffend leersysteem. Dat verbaast mij niets, aangezien in veel organisaties leren onnodig moeilijk en complex is geworden.

 

Alle leervormen bij elkaar

Met anotherday heb je alle type van leervormen op één plek: van in-company training tot e-learning, van coaching en mentoring tot een aanbod van externe trainers en opleiders. En dat alles bereikbaar in slechts twee mouseclicks.

 

Leren om er beter van te worden

Bloomville laat met anotherday zien, dat wij de hedendaagse medewerker serieus nemen. Werknemers willen de dingen doen die ze leuk vinden en ze willen het zelf organiseren. Geef ze eens ongelijk! Bloomville wil medewerkers helpen om beter te worden. Niets mooiers dan een medewerker die aan het einde van de dag zegt: “Ik heb geleerd, ik heb plezier gehad en ik zit goed in mijn energie. Op naar another day.”

 

Tja, als je doet wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg. Zo is het maar net!

Peter Geurtsen – CEO Bloomville

Reageren? graag: Peter.Geurtsen@bloomville.nl

Peter Geurtsen

 Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top