people

Actueel

Stip op de horizon

Leren om het leren is als reizen om het reizen: lekker belangrijk! Dat traditionele idee van leren, waarbij de werkgever bepaalt wat, wanneer en hoe er geleerd wordt, vinden wij niet meer van deze tijd.

 

Nieuwe koers

Begrijp mij niet verkeerd. Op reis gaan is leuk en spannend. Maar in mijn visie is een duidelijk reisdoel onontbeerlijk. Daarvoor is het soms nodig om een nieuwe koers te kiezen. Dat heeft Bloomville onlangs ook gedaan. Een toelichting is hier op zijn plaats!

 

Leren moet leuk zijn

Bij Bloomville werken wij elke dag hard om het onze klanten naar de zin te maken. Gelukkig blijkt uit recent klanttevredenheidsonderzoek, dat onze diensten en producten goed gewaardeerd worden. Toch kan het altijd beter. Daarom trekken wij er regelmatig op uit om te ontdekken wat er nog meer te koop is in deze wereld. Welke innovaties zouden wij per direct willen omarmen? En welke trends laten wij liever een moment tot bedaren komen? Zo schiften wij de waan van alledag van een stevig geworteld inzicht. Eén ding is voor ons glashelder: werken moet leuk zijn, maar leren ook! De ontwikkeling van de medewerker staat bij Bloomville dus centraal. Want…

 

Geïnspireerd en uitgedaagd

…een werknemer die zich niet ontwikkelt, is op den duur niet meer interessant voor een werkgever. Bovendien, als je op je werk lekker in je vel zit, jíj mag bepalen wat, hoe en wanneer je leert, dan ben je een gelukkiger mens. Zo zitten mensen van nu gewoon in elkaar. Die laten zich geen maandenlange trainingen meer voorschrijven door hun baas. De medewerker van vandaag wil zich geïnspireerd en uitgedaagd voelen. Een duidelijk signaal om traditionele leermiddelen onder de loep te nemen. Vinden wij!

 

Startups

Jonge, creatieve startups met wie Bloomville steeds meer interactie zoekt, bevestigen onze visie. We zullen ons in 2017 daarom minder focussen op het traditionele leren en vaker innovatieve leeroplossingen zoeken. Bloomville zal zich ook meer en meer profileren als een full service learning partner. Met praktische, maar ook robuuste adviezen en oplossingen nemen wij – als onafhankelijke partij – organisaties de rompslomp van leren volledig uit handen.

 

Leren stimuleren

Onze stip op de horizon? Bloomville wil er alles aan doen om het leren te stimuleren, bij zowel grote corporate als bij middelgrote organisaties. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van medewerkers in zowel Nederland als België. Met duidelijke producten en een helder verhaal. Eén zo’n product is anotherday. Hierover vertel ik je graag meer in mijn volgende blog.

Peter Geurtsen – CEO Bloomville

Reageren? graag: Peter.Geurtsen@bloomville.nl

Peter GeurtsenBehaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top