people

Actueel

Totara Partner Event in London

Zoals je misschien weet, levert Bloomville diverse Leer Management Systemen. Totara LMS, is daar één van. Ons nieuwe product anotherday is hierop gestoeld. En dus vloog ik naar Londen, waar ik met zo’n zestig andere partners uit onder meer de VS, Canada, Duitsland en Frankrijk werd bijgepraat over de nieuwste (product)ontwikkelingen bij Totara. Terugblikkend op dit event zijn mij een paar dingen bijgebleven.

 

Oplossingen voor het leerplatform

Allereerst is het interessant om te zien hoe learning professionals over de hele wereld voor dezelfde dilemma’s staan, gevoed door voortschrijdend inzicht, nieuwe technologieën en de opkomst van een generatie met heel andere behoeften. Een constante zoektocht naar praktische oplossingen voor het leerplatform, zou je kunnen zeggen.

 

Totara Social

Eén zo’n praktische oplossing is Totara Social. Dit product voorziet in de groeiende behoefte om lerende mensen op een snelle manier met elkaar te laten communiceren. Totara Social is flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Het is nu een open source sociaal netwerk voor organisaties, lekker eigentijds door de inbedding van Instagram, Twitter en FaceBook. Medewerkers met dezelfde leerdoelen worden op die manier aan elkaar gekoppeld. Helemaal van nu! Het zou nog mooier zijn als Totara Social wordt geïntegreerd in het LMS, maar het verbindende element spreekt mij zeer aan.

 

Totara Training Academy

Ik was ook verrast over de nieuwe opzet van de Totara Training Academy. Bloomville wil als partner vanzelfsprekend het naadje van de kous weten over de mogelijkheden van hun LMS. Zo kunnen wij onze klanten optimaal adviseren. Goed om te zien dus dat de trainingen uitgebreider en diverser zijn geworden. Ik weet zeker dat onze klanten van deze extra kennis profijt zullen hebben.

 

Old and new world

Wat deze reis mij vooral heeft opgeleverd? Dat je in de wereld van het leren op dit moment een duidelijk onderscheid ziet tussen ‘the old and the new world’. Daarover meer in mijn volgende blog.

Hans van Buren – Manager Project- en Planbureau Bloomville

Reageren? Graag! Hans.van.Buren@bloomville.nl

Hans van BurenBehaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top