people

Actueel

Video learning: dicht bij huis

Mijn recente reis naar Saratoga Springs, waar ik heb deelgenomen aan Elliott Masie’s Learning Lab, heeft mij aan het filosoferen gezet. Ik ben van nature nieuwsgierig en denk graag meerdere stappen vooruit. Het was geweldig om die houding van exploratie te herkennen bij mijn learning collega’s uit de hele wereld. Innovaties die we kunnen gebruiken om het prestatiegericht leren een boost te geven, kunnen mij niet snel genoeg gaan. Tegelijkertijd besef ik dat je met zo’n houding de pragmatici en de conservatieve denkers tegen je in het harnas kan jagen. En dat komt het draagvlak binnen je organisatie niet ten goede.

Gelukkig zag ik ook een mooi voorbeeld van innovatie waar we allemaal zo mee aan de slag kunnen, ook wij bij Bloomville. Dat betreft het fenomeen video learning. We weten allemaal dat de nieuwe generatie veel meer op heeft met beeld en video dan met geschreven teksten, ellenlange instructies en ingewikkelde handboeken.Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top