supplier

 Procurement & Supplier Management

Marktkennis & vakkennis komen effectief samen!

Met hoeveel opleidingsleveranciers, trainers en coaches doet uw organisatie jaarlijks zaken? Honderd? Tweehonderd? Vijfhonderd? Of heeft u geen idee? Dat is niet vreemd hoor. Voor de meeste organisaties is dit een groot vraagteken of moeilijk te organiseren. Daarbij zijn veel van uw medewerkers betrokken bij dit proces: de medewerker, de manager, de HR(D) afdeling, inkoop en de financiële administratie. Toch kunt u veel tijd én geld besparen als u hier meer grip op krijgt.

info

Met Procurement & Supplier Management van Bloomville profiteert u van onze kennis van de opleidingsmarkt en van de vakkennis van leren en ontwikkelen.

Onze meerwaarde

Dagelijks onderhouden wij het contact met heel opleidend Nederland en dat al vele tientallen jaren. Met Procurement & Supplier Management richt Bloomville de administratie, de facturatie en de interne processen van uw organisatie optimaal in. Onze werkwijze is transparant, persoonlijk en integer waarbij uw resultaat vooropstaat.

Dit doen wij door jaarlijks met u een cyclus door te lopen. Hierbij starten we met de strategische afstemming op uw bedrijfsbeleid. Daarna kijken we naar uw leverancierslandschap. Vervolgens maken we scherpe afspraken met leveranciers en zorgen voor de borging van een goede relatie.

Praktijkvoorbeeld

Een bedrijf met 7.500 medewerkers en een jaarlijks opleidingsbudget van € 3.5 miljoen vraagt Bloomville de mogelijkheden tot kostenbesparingen in kaart te brengen. In dergelijke gevallen stellen we eerst een business case op. Dit doen we onder meer door middel van een workshop over het huidige beleid en strategie.

Vragen die aan orde komen zijn bijvoorbeeld ‘Welke specialismen/afdelingen zijn er binnen uw bedrijf?’ en ‘Welke trajecten lopen er bij welke opleidingsleveranciers?’ Hierna volgt de vertaalslag. Kan dit bedrijf kosten besparen door bijvoorbeeld efficiënter inkopen, of door het automatiseren van processen?

Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top