supplier

Inkoop- & Leveranciersmanagement

Marktkennis & vakkennis komen effectief samen!

Met hoeveel opleidingsleveranciers, trainers en coaches doet jouw organisatie jaarlijks zaken? Honderd? Tweehonderd? Vijfhonderd? Of heb je geen idee? Dat is niet vreemd hoor. Voor de meeste organisaties is dit een groot vraagteken of moeilijk te organiseren. Daarbij zijn veel medewerkers betrokken bij dit proces: de medewerker, de manager, de HR(D) afdeling, inkoop en de financiële administratie. Toch kun je veel tijd én geld besparen als je hier meer grip op krijgt.

info

Met Inkoop- & Leveranciersmanagement van Bloomville profiteer je direct van onze kennis van de opleidingsmarkt en van de vakkennis van leren en ontwikkelen.

Onze meerwaarde

Dagelijks onderhouden wij het contact met heel opleidend Nederland en dat al vele tientallen jaren. Met Inkoop- & Leveranciersmanagement richt Bloomville de administratie, de facturatie en de interne processen van jouw organisatie optimaal in. Onze werkwijze is transparant, persoonlijk en integer waarbij het optimaal te behalen resultaat vooropstaat.

Dit doen wij door jaarlijks samen een cyclus door te lopen. Hierbij starten we met de strategische afstemming op jullie bedrijfsbeleid. Daarna kijken we naar het leverancierslandschap.

Vervolgens maken we scherpe afspraken met opleidingspartners en zorgen we voor de borging van een goede relatie.

Business Case

Een bedrijf met 7.500 medewerkers en een jaarlijks opleidingsbudget van € 6,5 miljoen vraagt Bloomville de mogelijkheden tot kostenbesparingen in kaart te brengen. In dergelijke gevallen stellen we eerst een business case op. Dit doen we onder meer door middel van een workshop over het huidige beleid en strategie en het stellen van de juiste vragen.

Resultaten hiervan zouden in dit geval kunnen betekenen:
  €1,5 miljoen besparing op totale opleidingsbudget;
•  Besparing van tijd en geld op administratieve processen doordat een dedicated account team binnen het LSC volledig ontzorgt op het gebied van opleidingsadminstratie en -advies;
  Zorgvuldig samengestelde opleidingscatalogus afgestemd op de wensen en leerbehoeften van jouw organisatie.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top