werkwijze

Learning Outsourcing

Wil jij ook dat jouw personeel tegen de beste voorwaarden wordt opgeleid? Maar zie je het geregel rondom het opleiden en leren van jouw personeel niet zo zitten? Besteed het leren dan uit. Dat kan door middel van learning outsourcing.

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner van verschillende grote bedrijven op het gebied leren en opleiden. Learning Outsourcing betekent dat jouw personeel zo goed mogelijk wordt opgeleid tegen de beste voorwaarden voor jouw bedrijf zonder dat jij hier omkijken naar hebt.

Redenen voor Learning Outsourcing

Natuurlijk wil je dat jouw personeel zo goed mogelijk opgeleid is. Prijs-kwaliteit verhouding, de goedkoopste aanbieder en het liefst één aanspreekpunt voor al jouw vragen is hierbij van belang. In de praktijk blijkt vaak dat het uitzoeken van bovenstaande punten een dagtaak is voor een medewerker. En als leren niet jouw core business is, hoe zonde is het dan als het werk van een personeelslid in het geding komt door de administratieve rompslomp rondom leren en opleiden? Schakel ons in. Wij zijn al jarenlang opleidingspartner voor verschillende bedrijven en helpen met het creëren, optimaliseren en organiseren van de leeromgeving.

  • Opleidingskosten en opleidingsleveranciers onder controle
  • Minder tijd kwijt aan het zoeken, boeken, bestellen en vergelijken van trainingen, opleidingen, examens en coaches
  • Er is maar één systeem nodig
  • Een aanspreekpunt voor alle vragen van jou en jullie learners
  • Geen administratie rondom leren
  • Medewerkers krijgen meer keuzevrijheid
  • Meer inzicht in leerthema’s, onderwerpen en leerbehoeften

Waarom Bloomville?

Van deelproces tot de volledige outsourcing van jouw afdeling.

Als learning partner hebben wij al jarenlange ervaring met Learning Outsourcing. Het leren en opleiden van personeel: dat is onze core business! Wij bieden een alles-in-1 oplossing die je geld, energie en tijd bespaart. Omdat je het leren uitbesteedt, ontvang je iedere maand netjes een overzicht. Zo houd je de prijs en kwaliteit van het leren en opleiden van je personeel goed in de gaten.

Als het organiseren en optimaliseren van de leeromgeving niet jouw core business is, dan is het bijna niet te doen. Het is een dagtaak waaronder de gewone werkzaamheden te lijden krijgen. Zonde! Zeker als het zo eenvoudig kan zijn een learning partner in te schakelen. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top