people

Learning Service Center

Meerdere toonaangevende organisaties hebben de toegevoegde waarde ontdekt van onze Managed Learning Services. Ons Learning Service Center (LSC) fungeert als volledig verlengstuk van de academies van onze klanten. Jouw medewerkers zullen niet merken dat zij met een externe partij te maken hebben.

Het plannen en organiseren van leermomenten, het geven van opleidingsadvies en contact met trainers, coaches en opleidingsleveranciers is tijdrovend. Daarnaast is er behoefte aan één centrale leeromgeving waar men grip heeft op alle vormen van leren, opleidingsbudgetten en bijbehorende learning analytics. Het organiseren van leren is onze core business en wij ontzorgen graag ook jouw organisatie.

Dienstverlening Learning Service Center

Met ons unieke eigen Learning Service Center, bestaande uit ruim 20 hoogopgeleide medewerkers met een opleidingskundige achtergrond, ondersteunen wij dagelijks 150.000 professionals met hun opleidingsvraagstukken.

transparant bar logo

Met ons LSC kies je voor minder zorgen over opleidingsadvies, planning, organisatie en financiële administratie van opleidingen. Het is onze passie om onze klanten volledig te ontzorgen in dit proces en medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat mensen die zich blijven ontwikkelen uiteindelijk meer mogelijkheden hebben om hun doel te bereiken, zowel op persoonlijk, sociaal als op professioneel vlak.

Waarom kiezen voor een Learning Service Center?

Wij werken als een verlengstuk van jouw HR afdeling. Tijdens de verkenning gaan we samen in gesprek om te kijken hoe onze Learning Outsourcing het beste binnen jouw organisatie past.

Voordelen van ons Learning Service Center zijn o.a.:

  • Dagelijks bereikbaar tussen 8.00-18.00 uur;
  • Dedicated klantteams;
  • Support & persoonlijk opleidingsadvies;
  • Tijdbesparing op het plannen en organiseren van leren;
  • Eén maandelijkse verzamelfactuur, inclusief opleidingsoverzicht;
  • Fiscale toetsing;
  • Learning analytics en KPI rapportages op stuurinformatie.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken in ons prachtige pand in Nijkerk. De koffie staat klaar in Bloomville! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top