werkwijze

Managed Learning Services

Het organiseren van leren en ontwikkelen is belangrijk, maar uitermate intensief en tijdrovend. Medewerkers moeten tegenwoordig nu eenmaal meer leren, in minder tijd, voor een scherper budget en met een hogere effectiviteit. Het plannen en organiseren van formele leermomenten zoals een training of event, het geven van opleidingsadvies, contacten onderhouden met trainers, coaches en opleidingsleveranciers, is vaak niet uw core business. En toch zien wij dat veel L&D afdelingen hier veel tijd én geld aan spenderen. Jammer, want zo kunt u minder aandacht geven aan uw klant of business.

Toevallig is het organiseren van leren wel onze core business. Dagelijks ondersteunen wij honderdduizend medewerkers in hun ontwikkeling. Met Managed Learning Services van Bloomville schaalt u in no time uw L&D afdeling op en weer af. U heeft geen omkijken meer naar bijvoorbeeld de planning, organisatie en financiële administratie.

Meer focus op uw core business

Het Bloomville team bestaat uit hoogopgeleide learning service professionals met een achtergrond in HR of HRD. Wij functioneren als een integraal onderdeel van uw afdeling en presenteren ons ook als zodanig. Onze slimme oplossingen en flexibele instelling garandeert een hoge klanttevredenheid en een besparing van 30% of meer.

Het Learning Service Center is elke dag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Communicatie is mogelijk in zowel het Nederlands als het Engels. Bloomville werkt LMS onafhankelijk en ondertussen bedienen wij klanten op met de volgende leermanagmentsystemen: Saba, SAP Successfactors, TotataLMS, NetDimensions en Capp.

Kies uw mate van ontzorging

Van deelproces tot de volledige outsourcing van uw afdeling.
  • Support & Opleidingsadvies
  • Organiseren van training & opleiding
  • Beoordelen, inschijven en afhandeling
  • Eén verzamelfactuur
  • Bespaar minimaal 30%

Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top