rotate

Onze Partners

MVO Partners

       In Bloomville werken we duurzaam en MVO verantwoord. Onderwerpen die we hierbij
belangrijk vinden zijn o.a. vitaliteit van onze medewerkers, respect voor het milieu en social return.

Lees hier het uitgebreide MVO verslag; MVO verslag Duurzaam in Bloomville.Juni 2020

Bloomville is partner van Develhub.
Develhub heeft als missie samen met haar partners de kwaliteit van lerend Nederland op een hoger niveau te brengen. Ze bundelen en verspreiden kennis en ervaring en delen trends
via een onafhankelijk platform voor iedereen die zich structureel met leren en ontwikkelen bezighoudt.

Bloomville heeft de volgende MVO partnerships:

LMS Partners

Bloomville heeft een eigen LMS en leerportaal. Daarnaast kunnen we
ons leerportaal Anotherday ook koppelen aan alle gangbare LMS leveranciers.
Wij hebben o.a. ervaring met het koppelen van onze dienstverlening aan:

totara_solutions_partner

Bloomville is al enkele jaren LMS business partner van Totara. Totara heeft meer dan 8 miljoen learners wereldwijd, 1200 klanten, is actief in 47 landen en verkrijgbaar in meer dan 25 talen. Hiermee is Totara één van de grootste spelers op de markt van learning management systemen. Totara is een op Moodle gebaseerd open source Learning Management Systeem (LMS) dat zeer veel functionaliteiten biedt. Denk hierbij aan social learning, leerpaden, groeitrajecten, rapportages etc. Alles om leren te organiseren en faciliteren in middelgrote en grote organisaties. Kijk voor meer informatie op www.totaralms.com. Organisaties als Sony, Samsung en Volvo Cars gebruiken Totara voor het inspireren, leren en ontwikkelen van medewerkers, klanten en partners.

saba

Bloomville is al sinds 2001 premier business partner van Saba. Saba heeft meer dan 2000 klanten en ruim 31 miljoenen gebruikers zijn wereldwijd. Daarnaast zijn zij actief in meer dan 195 landen en zijn de producten beschikbaar in meer dan 37 talen. Bloomville werkt o.a. voor KPN en KLM met het Learning Management Systeem van Saba. Het Saba productaanbod bestaat uit een aantal afzonderlijke en volledig integreerbare producten voor Talent Management, Learning Management, Performance Management etc. Saba software onderscheidt zich doordat het de medewerker centraal stelt en werkt met intelligente algoritmen, waardoor het systeem ook aanbevelingen doet op basis van interesses, ervaringen en ambities. Bloomville is verkoop-, implementatie- en servicepartner van Saba in de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.saba.com.

sap-successfactors

Sinds 2014 is Bloomville service partner van SAP Successfactors in Nederland. Bij diverse klanten, waaronder ABN Amro, FrieslandCampina en Vitens ondersteunt Bloomville de Learning & Development afdeling met Managed Learning Services op de learning module van SAP Successfactors. Wij kennen het systeem als geen ander en zorgen voor een optimale inrichting en koppeling. Zo zorgen we ervoor dat het gebruik van SAP Successfactors bijdraagt aan een meer effectief Learning & Performance EcoSysteem. Anotherday van Bloomville maakt een realtime koppeling mogelijk tussen het leeraanbod van onze opleidingspartners en Successfactors. De oplossing is beproeft en draait naar volle tevredenheid van onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.successfactors.com.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top