rotate

Onze Partners

saba

Bloomville is al sinds 2001 premier business partner van Saba. De producten van Saba worden door analisten als Gartner, Fosway en Forrester al jaren als beste gewaardeerd. Deze waardering wordt onderschreven door de meer dan 2000 klanten en ruim 31 miljoenen gebruikers die dagelijks wereldwijd met Saba werken. Saba is actief in meer dan 195 landen en de producten zijn beschikbaar in meer dan 37 talen. In Nederland werken wij voor onze klanten KPN en KLM met de Learning Management Systemen van Saba. Het Saba productaanbod bestaat uit een aantal afzonderlijke en volledig integreerbare producten voor Talent Management, Learning Management, Performance Management en nog meer. Saba software onderscheidt zich doordat het de medewerker centraal stelt en werkt met intelligente algoritmen, waardoor het systeem ook aanbevelingen doet op basis van interesses, ervaringen en ambities. Bloomville is verkoop-, implementatie- en servicepartner van Saba in de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.saba.com.

sap-successfactors

Sinds 2014 is Bloomville service partner van SAP Successfactors in Nederland. Bij diverse klanten, waaronder ABN Amro, FrieslandCampina en Vitens ondersteunt Bloomville de Learning & Development afdeling met Managed Learning Services op de learning module van SAP Successfactors. Wij kennen het systeem als geen ander en zorgen voor een optimale inrichting en zorgen ervoor dat het gebruik van SAP Successfactors bijdraagt aan een meer effectief Learning & Performance EcoSysteem. Onze LearningVille oplossing maakt een realtime koppeling mogelijk tussen het leeraanbod van meer dan 100 opleidingsleveranciers en Successfactors. De oplossing is beproeft en draait naar volle tevredenheid van onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.successfactors.com.

Met meer dan 8 miljoen users wereldwijd, 1200 klanten, actief in 47 landen en verkrijgbaar in meer dan 25 talen is Totara een groeiende speler op de mark van learning management. Totara is een op Moodle gebaseerd open source Learning Management Systeem dat zeer rijke aanvullende functionaliteit biedt, zoals social learning en  Extended Enterprise. Alles om leren te organiseren in middelgrote en grote organisaties. Bloomville is al enkele jaren business partner van Totara. Kijk voor meer informatie op www.totaralms.com. Organisaties als Sony, Samsung en Volvo Cars gebruiken Totara voor het inspireren, leren en ontwikkelen van medewerkers, klanten en partners.

Behaalde resultaten

 We vertellen u graag meer over onze dienstverlening via een persoonlijk gesprek

×
Top