Opleidingsintermediair

Tegenwoordig hebben werknemers meer zeggenschap over hun persoonlijke ontwikkelingen en wat ze willen doen met hun ontwikkelbudget. Deze ‘self directed’ manier van leren en ontwikkelen maakt het zoeken naar passend opleidingsaanbod en het geregel met vele opleidingsleveranciers zeer uitdagend. In combinatie met de nieuwe privacy wetgeving (AVG), is het organiseren van het opleidingsaanbod arbeid- en kennis intensief. En dat is nu precies waar Bloomville het verschil maakt ten opzichte van andere aanbieders.
Zie ook Procurement & Supplier Management 

Wat doet een opleidingsintermediair?

Bloomville heeft een makelaarsfunctie. Wij regelen alles tussen jouw bedrijf en de opleidingsleverancier, maar worden geen juridisch eigenaar van het contract. Vergelijk het met een bibliotheek: wij zorgen dat de bibliotheek gevuld is. De keuze met welke opleidingsleverancier jij wilt samenwerken en welke opleidingen jullie willen aanbieden, blijft bij jou. Op die manier behoud jij de regie en profiteer jij van de kennis die wij als opleidingsintermediair met ons meebrengen.

Learningville

Learningville heeft een unieke en onafhankelijke leveranciersdatabase, waarin een enorm scala aan opleidingsleveranciers is opgenomen die je kunt bekijken en vergelijken. Heel opleidend Nederland kan zich aansluiten in deze ‘bibliotheek’; Learningville. Learningville is gevuld met opleidingsgegevens en kortingen, wat resulteert in een goed, vergelijkbaar zoekmenu. Hiermee heb je binnen no-time het aanbod van honderden opleidingsleveranciers met tienduizenden trainingen, opleidingen en examens tot je beschikking. LearningVille is uniek, omdat jij ook jouw eigen opleiderskorting kunt vastleggen. En nog mooier: alle verkregen korting gaat voor 100% terug naar de learner/werkgever.

Voordelen van Bloomville als opleidingsintermediair op een rijtje

 • Bloomville is een onafhankelijk en transparant opleidingsintermediair
 • Bloomville ontzorgt volledig in het regelen van alles tussen jou en de opleidingsleverancier, jij behoudt zelf de regie
 • Administratie en risico’s vanuit AVG zijn afgedekt
 • Direct toegang tot honderden opleiders, zoeken in meer dan 30.000 opleidingen
 • Kortingspercentage klant/Bloomville per opleider
 • Kortingen gaan voor 100% terug naar de learner/werkgever
 • Actuele informatie en prijzen, 24/7 synchronisatie met leveranciers
 • Monitoring & Support
 • Zeer uitgebreide opleidingsinformatie
 • Een systeem voor extern aanbod
 • Sneller inspelen op veranderende ontwikkelvraag medewerkers

Wij zijn ervan overtuigd dat Bloomville veel voor jouw organisatie kan betekenen, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top