people

Supplier Coördinator (0,8 – 1 fte.)

Supplier Coördinator

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en initiatiefrijke Supplier Coördinator.

Onderstaande kwaliteiten zijn onmisbaar in de functie van Supplier Coördinator
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je bent iemand die energie krijgt van het contact met opleidingspartners via telefoon, mail en face2face. Je bent aanspreekpunt voor de opleidingspartners van Bloomville en onze klanten. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een rol met klant- e/o leverancierscontact in combinatie met administratieve werkzaamheden.
Een opleidingsachtergrond in HRD is een pré.

Ook ben je een teamplayer die goed zelfstandig kan functioneren. Naast dat je communicatief sterk bent en het leuk vindt om relaties op te bouwen met verschillende opleidingspartners in Nederland, heb je ook affiniteit met IT. Je bent goed in staat te werken met de benodigde systemen, je vindt het leuk om kleine technische uitdagingen aan te gaan en bijt je hier volledig in vast. Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent stressbestendig en houdt altijd het overzicht over de werkzaamheden.

Wat mag je verwachten van de functie?

Als Supplier Coördinator heb je veel contact met je collega’s van diverse teams en met externe opleidingspartners, klanten en software engineers over het opleidingsaanbod in Learningville, ook in het buitenland. Daarom is het belangrijk dat je Nederlands en Engels goed beheerst. Tevens ben je verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe opleidingspartners en zorg je ervoor dat zij alle ondersteuning krijgen om hun opleidingsaanbod volledig beschikbaar te hebben voor de klant.

Wie is Bloomville?

Bloomville ondersteunt haar klanten op het gebied van groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Zo heeft Bloomville in de afgelopen (ruim) twintig  jaar grote organisaties geholpen bij het inrichten van hun Academy, het optimaliseren van de opleidingsprocessen, het implementeren van een ondersteunend leermanagementsysteem en het ontzorgen van de opleidingsadministratie.
De kernwaarden van een Bloomviller zijn: Deskundig, Betrokken, Resultaat- en Servicegericht en Innovatief. Het team van Bloomville staat voor: One team, many talents, same passion!

Ben je enthousiast geworden? Dan willen we jou graag beter leren kennen! Dus schroom niet om een keer langs te komen. De koffie is goed en we zitten op een prachtige locatie in Nijkerk. Maar bovenal willen we graag samen met jou kijken of je past binnen Bloomville, het team, in de functie en of wij bij jou passen.

Wij zijn Bloomville. Wie ben jij?

Herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Tanya Geurtsen, via telefoonnummer
033-2478610 of stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@bloomville.nl

 

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top