people

Actueel

Gooi Evening; Meer weten over de (on)zin van teamontwikkeling? En hoe je met teams de organisatieperformance kunt verbeteren?

Bloomville is een van de organiserende partijen van de Gooi Evening; Meer weten over de (on)zin van teamontwikkeling?
En hoe je met teams de organisatieperformance kunt verbeteren? Kom naar de Gooi Evening!
Een Gooiconsult event in samenwerking met Bloomville, EMC Performance, Ownpower, Perflectie, ROI Institute Europe en Tulser.

We belichten Teamontwikkeling vanuit diverse hoeken, in de gemoedelijke sfeer van een avondmarkt. Struin rond, doe kennis op, bespreek mogelijkheden voor jouw team(vraagstukken) en ontmoet HR en business collega’s. Info en aanmelden https://lnkd.in/esPZ928 Kom ook met je team naar de Gooi Evening! En ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou en je team om verbeteringen aan te brengen in jullie team prestaties. Door online ondersteuning? Door leren op de werkplek? Of door een sterkere externe mindset naar elkaar toe? Loop langs bij leren&presteren specialisten van Bloomville, EMC Performance, Gooiconsult, Ownpower, Perflectie, ROI Institute Europe en Tulser. En vertrek na deze avond met de informatie die jij zoekt voor jouw team(s).Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top