people

Vacature Learning Service Coördinator/Opleidingscoördinator

Learning Service Coördinator/Opleidingscoördinator (32-40u)

Wat mag je verwachten van de functie?

Als Learning Service Coördinator ben je breed inzetbaar. Zowel telefonisch als per e-mail beantwoord je alle inkomende vragen. Je gaat naast het contact met medewerkers, ook te maken hebben met opleidingsleveranciers voor het zoeken, boeken en het (administratief) organiseren van opleidingen. Dit loopt uiteen van het doorgeven van statusupdates aan een medewerker tot het doorgeven van factuurinformatie aan de opleidingsleverancier.

Als Learning Service Coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van onze klanten. We hebben mooie klanten, waar we met veel plezier voor werken. Je maakt onderdeel uit van een klantteam voor bijvoorbeeld KPN, ABN AMRO en Rabobank. Elke klant heeft een specifiek klantteam waarin je met ongeveer 3 tot 6 andere Learning Service Coördinatoren samenwerkt. Het klantteam wordt op uitvoerend niveau geleid door de accountcoördinator.

Sta je aan het begin van jouw carrière of heb je juist al meer werkervaring? Wij bieden jou een fijne basis waarin jij jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.

De werkzaamheden zijn afwisselend en dynamisch. Onze huidige Learning Service Coördinatoren hebben veel verschillende achtergronden en kwaliteiten, maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze behulpzaam, leergierig en communicatief vaardig zijn. We vinden het dan ook erg belangrijk dat je binnen het team past.

Ben jij een (net afgestudeerde) hands-on opleidingskundige en een aanpakker als het om opleidingsadministratie gaat? Of een servicegerichte medewerker die graag de telefoon pakt?

Onderstaande kwaliteiten zijn onmisbaar in de functie van Learning Service Coördinator:

  • Je kunt goed overzicht houden in drukke en ad hoc situaties.
  • Affiniteit met leren en ontwikkelen; wij werken in opleidingsland en hebben elke dag te maken met de organisatie en planning van trainingen.
  • Je hebt een professionele houdingen durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je bent een coördinator die oog heeft voor iedere partij die betrokken is. Jij werkt goed samen met jouw teamleden en zet het werk neer als een teamprestatie.
  • We werken met verschillende computersystemen, dus we verwachten dat je dat snel kunt oppakken en deze eigen kunt maken.

Deze kwaliteiten zijn een mooie aanwinst in ons team. Herken je jezelf hierin, dan maken we graag kennis met je. We zijn erg benieuwd wat jij ons nog meer te bieden hebt!

Wie is Bloomville?

Bloomville ondersteunt haar klanten op het gebied van groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Zo heeft Bloomville in de afgelopen (ruim) tien jaar grote organisaties geholpen bij het inrichten van hun Academy, het optimaliseren van de opleidingsprocessen, het implementeren van een ondersteunend leermanagementsysteem en het ontzorgen van de opleidingsadministratie. De kernwaarden van een Bloomviller zijn: Deskundig, Betrokken, Resultaat- en Servicegericht en Innovatief.

Ben je enthousiast geworden? Dan willen we jou graag beter leren kennen! Dus schroom niet om een keer langs te komen. De koffie is goed en we zitten op een prachtige locatie in Nijkerk. Maar bovenal willen we graag samen met jou kijken of je past binnen Bloomville, het team, in de functie en of wij bij jou passen.

Wij zijn Bloomville. Wie ben jij?

Herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Jessica de Haas, via telefoonnummer 033-2478610 of stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@bloomville.nl

Behaalde resultaten

 We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

×
Top